Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη 76χρονου ο οποίος πυροβόλησε αδέσποτο (+ΦΩΤΟ)

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη 76χρονου ο οποίος πυροβόλησε αδέσποτο (+ΦΩΤΟ)


Συνελήφθη, σήμερα (03-01-2015) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, 76χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παραβάσεις του Νόμου περί προστασίας ζώων και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, σήμερα το μεσημέρι, στην Πλαταριά Θεσπρωτίας, ο 76χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε έναν αδέσποτο σκύλο.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το ανωτέρω κυνηγετικό όπλο ενώ το σκυλί μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο, για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Επισημαίνεται ότι ο βασανισμός, η κακοποίηση και η βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου, αλλά και η αναίτια θανάτωσή του, είναι πράξεις άδικες που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος, τιμωρούνται δε με φυλάκιση και χρηματική ποινή.

Οι πολίτες που αντιλαμβάνονται ανάλογα περιστατικά, καλούνται να τα καταγγέλλουν στις κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές. 
 
Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη 76χρονου ο οποίος πυροβόλησε αδέσποτο (+ΦΩΤΟ) Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την σύλληψη 76χρονου ο οποίος πυροβόλησε αδέσποτο (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Κυριακή, Ιανουαρίου 03, 2016 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.