Πολλά προβλήματα με το ψηφιακό σήμα της Digea στη Θεσπρωτία λόγω της κακοκαιρίας

Πολλά προβλήματα με το ψηφιακό σήμα της Digea στη Θεσπρωτία λόγω της κακοκαιρίας


Συχνά είναι τα προβλήματα που παρουσιάζονται στο ψηφιακό σήμα της DIGEA που λαμβάνουν στις τηλεοράσεις τους, οι τηλεθεατές σε Ηγουμενίτσα, Φιλιάτες και Παραμυθιά.

Ειδικά τις ημέρες που επικρατούν έντονοι άνεμοι και δυνατή βροχόπτωση η εικόνα κόβεται με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί στο καλό συμβαίνει αυτό, ενώ πριν την έλευση της ψηφιακής μας υπόσχονταν την τέλεια εικόνα που δεν θα επηρεάζεται από τα καιρικά φαινόμενα.

Ειδικά στην περιοχή των Φιλιατών, με τα πρώτα σύννεφα και το πρώτο ψιλόβροχο, το σήμα χάνετε ή φτάνει διακεκομμένο.

Σύμφωνα με γνώστες των δορυφορικών εκπομπών, το πρόβλημα οφείλεται στα μικρά δορυφορικά πιάτα που χρησιμοποιεί η DIGEA, και φυσικά είναι θέμα κόστους.

Δείτε τι απαντά η Digea για αυτό το πρόβλημα:

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα μπορούν να αποδυναμώσουν τη λήψη του ψηφιακού σήματος, συνεπώς εάν βρίσκεστε σε περιοχή με οριακή κάλυψη το σήμα ίσως να χάνεται.

Εάν βρίσκεστε εντός περιοχής κάλυψης και χάθηκε η εικόνα ή εντοπίζετε «σπασίματα», ελέγξτε την εγκατάστασή σας για τυχόν τροποποιήσεις. Μπορεί να έχει μετατοπιστεί η κατεύθυνση της κεραίας λόγω ισχυρών ανέμων ή να έχει κοπεί/αποσυνδεθεί κάποιο καλώδιο.
Πολλά προβλήματα με το ψηφιακό σήμα της Digea στη Θεσπρωτία λόγω της κακοκαιρίας Πολλά προβλήματα με το ψηφιακό σήμα της Digea στη Θεσπρωτία λόγω της κακοκαιρίας Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Νοεμβρίου 25, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.