Δήμος Ηγουμενίτσας: Πλήρωσε 13.000€ για τον καθαρισμό του άλσους της Ηγουμενίτσας και είναι πιο βρώμικο από ποτέ... (+ΦΩΤΟ)

Δήμος Ηγουμενίτσας: Πλήρωσε 13.000€ για τον καθαρισμό του άλσους της Ηγουμενίτσας και είναι πιο βρώμικο από ποτέ... (+ΦΩΤΟ)


13.000 ολόκληρα ευρώ, πλήρωσε ο Δήμος Ηγουμενίτσας ιδιώτη, για το καθαρισμό των αλσύλλιων Ηγουμενίτσας και Νέας Σελεύκειας, στις 10 Νοεμβρίου.

Το ένταλμα πληρωμής το αλιεύσαμε εχτές από την Διαύγεια του Δήμου Ηγουμενίτσας (δεν είχαμε δει την προκήρυξη του διαγωνισμού ή την απ' ευθείας ανάθεση) και πραγματικά χαρήκαμε.


Έτσι αποφασίσαμε να επισκεφθούμε σήμερα το δασάκι Ηγουμενίτσας, για να γράψουμε και ένα μπράβο στην Δημοτική Αρχή Ηγουμενίτσας, για όσους μας κατηγορούν πως δεν βλέπουμε κάτι θετικό.

Ο αρχικός ενθουσιασμός μας όμως ακολουθήθηκε από την απογοήτευση.


Σε όλη την έκταση του άλσους τα σκουπίδια κυριαρχούσαν στο τοπίο.

Σκουπίδια και χαρτιά παντού, κάδοι αναποδογυρισμένοι, ακόμα και σπασμένες πλαστικές καρέκλες από τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου, μας έβαλαν σε σκέψεις εάν έγινε πραγματικά καθαρισμός.


Ρωτάμε τον Δήμο Ηγουμενίτσας για ποιο διάστημα έγινε η ανάθεση του έργου, με ποιον τρόπο (μετά από διαγωνισμό ή με απ' ευθείας ανάθεση) και εάν υπογράφει επιτροπή παραλαβής την καλή εκτέλεση του έργου.

Υ.Γ. Υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου Ηγουμενίτσας δεν υπάρχουν και χρειάστηκε να δαπανηθούν 13.000 ευρώ σε ιδιώτη;
Υ.Γ. Τα 13.000 ευρώ, δεν μπορούσε ο Δήμος να τα δώσει σε 10-15 άνεργους, να καθαρίσουν το δασάκι;













Δήμος Ηγουμενίτσας: Πλήρωσε 13.000€ για τον καθαρισμό του άλσους της Ηγουμενίτσας και είναι πιο βρώμικο από ποτέ... (+ΦΩΤΟ) Δήμος Ηγουμενίτσας: Πλήρωσε 13.000€ για τον καθαρισμό του άλσους της Ηγουμενίτσας και είναι πιο βρώμικο από ποτέ... (+ΦΩΤΟ) Reviewed by thespro.gr on Παρασκευή, Νοεμβρίου 20, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.