ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ Ή ΥΠΟΠΤΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ

ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ  Ή ΥΠΟΠΤΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
 


Στις 14 Δεκεμβρίου η ΤΙΤΑΝΗ είχε αναδείξει το πρόβλημα της ακαταλληλότητας του πόσιμου νερού της Ηγουμενίτσας (Δείτε ΕΔΩ), επειδή μετά τις καταρρακτώδεις βροχές, από τις δεξαμενές το νερό που έφθανε στις βρύσες των καταναλωτών ήταν κόκκινο ή μαύρο ή άλλου χρώματος, αναλόγως με τα υλικά που εισέρρευσαν σ’ αυτές από τα δίκτυα.
 
Τότε ζητήθηκε από την ηγεσία της Δημοτικής Αρχής και της ΔΕΥΑΗ, να ενημερωθεί άμεσα και υπεύθυνα το καταναλωτικό κοινό για το κατά πόσο ήταν το νερό κατάλληλο και καθαρό και για το αν καθαρίστηκαν όπως επιβάλλεται, οι δεξαμενές.
 
Δυστυχώς μέχρι σήμερα, οι κάτοικοι, ΔΕΝ πήραν καμιά απάντηση.

Να υποθέσουμε ότι το νερό είναι κατάλληλο;
 
Τότε τι εμποδίζει την ηγεσία της ΔΕΥΑΗ να ενημερώσει τους καταναλωτές;
 
Αν όμως, ακόμη και σήμερα, δεν επιτεύχθηκε η καταλληλότητα του νερού, η σιωπή της ΔΕΥΑΗ είναι αιτία έντονου προβληματισμού, είτε οφείλεται σε απαξίωση των πολιτών, είτε σε ανικανότητα ή άρνηση ανάληψης των ευθυνών της.
 
Ας ελπίσουμε πως δεν ισχύει τίποτε απ’ όλα αυτά, αλλά έχουμε να κάνουμε  με την Ελληνική νοοτροπία του Δημοσίου, γεγονός που δίνει το δικαίωμα στους πολίτες να απαιτήσουν τουλάχιστον την άμεση ενημέρωσή τους.
 
Σε διαφορετική περίπτωση, ο λόγος στην Ελληνική Δικαιοσύνη, που, τελικά, είναι και το αποκούμπι του λαού.
ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ Ή ΥΠΟΠΤΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ  Ή ΥΠΟΠΤΗ Η ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 05, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.