Ηγουμενίτσα: Στα χνάρια του Κάτσινου και ο κ. Λώλος;

Ηγουμενίτσα: Στα χνάρια του Κάτσινου και ο κ. Λώλος;


Πιστεύαμε πως τα τραγικά λάθη που συνέβαιναν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, δεν θα επαναλαμβάνονταν στην πόλη της Ηγουμενίτσας.
Δυστυχώς όμως, όπως φαίνεται, διαψευδόμαστε.

Στις 7 Αυγούστου 2014, είχαμε φιλοξενήσει επιστολή 80χρονου συμπολίτη μας, με την οποία εξέφραζε την απογοήτευση και την αγανάκτησή του, για την απόφαση του τότε Δημάρχου να αφαιρέσει από τον πεζόδρομο της Γρ. Λαμπράκη στη συμβολή του με την 23ης Φεβρουαρίου, το μοναδικό παγκάκι στο σημείο και στο οποίο ο ηλικιωμένος μπορούσε να ξαποστάσει και να ξεκουράσει τα γέρικα πόδια του.

Τότε ο κ. Κάτσινος αδιαφόρησε, παρά τον κανονισμό που προέβλεπε στο σημείο να υπάρχει το παγκάκι, αφού θεώρησε σημαντικότερο να παραχωρήσει τα 2 τετραγωνικά μέτρα που καταλάμβανε, σε ιδιοκτήτη καφετέριας για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
Βλεβαια ο κ. Κάτσινος δεν είχε κρύψει ποτέ την ιδιαίτερη συμπάθειά του στα συγκεκριμένα καταστήματα.

Δεν πιστεύαμε όμως πως και ο νέος Δήμαρχος θα ακολουθούσε τις απαράδεκτες τακτικές του προκατόχου του.
Ειδικά ο κ. Λώλος ο οποίος από τις πρώτες ημέρες της θητείας του, έδειξε αποφασισμένος να βάλει τάξη στον πεζόδρομο, εφαρμόζοντας αυστηρά τον κανονισμό, επιβάλλοντας μάλιστα και τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

Έλα όμως που λίγους μήνες μετά μας απογοητεύει και αυτός.

Στην αρχή του πεζόδρομου, υπήρχε το τελευταίο παγκάκι που είχε γλιτώσει από τη μανία του κ. Κάτσινου, και στο οποίο μπορούσαν να ξεκουραστούν ηλικιωμένοι αλλά και γονείς, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να καθίσουν σε μία από τις καφετέριες, πληρώνοντας ακριβά, τη βόλτα τους με τα παιδιά τους.

Εδώ και μερικές ημέρες όμως, ως δια μαγείας, εξαφανίστηκε και αυτό, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του Ράδιο Ηγουμενίτσα.

ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ

Αναζητήσαμε κάποιον υπεύθυνο του Δήμου που να γνώριζε με ποιανού την απόφαση απομακρύνθηκε το παγκάκι, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα.

Ελπίζουμε το παγκάκι να αφαιρέθηκε από το σημείο για τη συντήρησή του, και όχι για να τροφοδοτήσει την συνήθη και παράνομη τακτική μερικών ιδιοκτητών καταστημάτων , με την τοποθέτηση ενός ακόμα τραπεζιού και τεσσάρων καθισμάτων, που για να ξεκουραστεί κάποιος σε αυτά, θα πρέπει να πληρώσει 5 ευρώ, όσο και η αξία δύο αναψυκτικών.

Ελπίζουμε να τύχουμε κάποιας απάντησης από τον κ. Λώλο, διότι διαφορετικά θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να συγκρίνουμε τη νέα Δημοτική Αρχή, με αυτή του κ. Κάτσινου.
Ηγουμενίτσα: Στα χνάρια του Κάτσινου και ο κ. Λώλος; Ηγουμενίτσα: Στα χνάρια του Κάτσινου και ο κ. Λώλος; Reviewed by thespro.gr on Τετάρτη, Ιανουαρίου 28, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.