Συσπειρώνετε το στρατόπεδο Παπανδρέου στη Θεσπρωτία Ποιοί στηρίζουν το νέο κόμμα Παπανδρέου στο Νομό

Συσπειρώνετε το στρατόπεδο Παπανδρέου στη Θεσπρωτία
Ποιοί στηρίζουν το νέο κόμμα Παπανδρέου στο Νομό

Μετά την παραίτηση τριών από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ για να ακολουθήσουν το "ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ" του Γιώργου Παπανδρέου, ξεκίνησαν και οι διεργασίες στο Νομό Θεσπρωτίας για την συσπείρωση των στελεχών που στηρίζουν την δημιουργία του νέου κόμματος του πρώην Πρωθυπουργού.

Πέρα από τα τρία μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΑΠΝΙΣΗ ΣΟΥΖΑΝΑ, ΠΑΝΤΑΖΗ ΛΕΩΝΙΔΑ και ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΘΑΝΑΣΗ, δημόσια δήλωσαν πως θα βρίσκονται δίπλα στον κ. Παπανδρέου οι ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΓΟΛΟΣ, ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΩΡΤΖΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και ΦΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, βάζοντας στο εκλογικό παιχνίδι έναν ακόμα δυνατό παίχτη, ειδικά στη Θεσπρωτία, που οι Παπανδρεϊκές ρίζες είναι βαθιές.

Οι συναντήσεις και οι διαβουλεύσεις είναι συνεχείς και μέσα στην εβδομάδα πρέπει να τρέξουν πολλά διοργανωτικά θέματα, ενώ μέχρι την Παρασκευή πρέπει να έχουν βρεθεί και οι τέσσερις που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο στη Θεσπρωτία με το "ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ"

Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες αξιολόγησης των ενδιαφερομένων για να είναι υποψήφιοι.
Συσπειρώνετε το στρατόπεδο Παπανδρέου στη Θεσπρωτία Ποιοί στηρίζουν το νέο κόμμα Παπανδρέου στο Νομό Συσπειρώνετε το στρατόπεδο Παπανδρέου στη Θεσπρωτία  Ποιοί στηρίζουν το νέο κόμμα Παπανδρέου στο Νομό Reviewed by thespro.gr on Δευτέρα, Ιανουαρίου 05, 2015 Rating: 5

1 σχόλιο:

  1. TO KOUSOURI TOU ELINA TOU EMINE APO TOUS OTHOMANOUS NA IPOKLINETE EBLABIKA SE KATHE IPOKIMENO APO DIADOHIKI IKOYENIA ISHIS POTE STO DIAOLO THA ORIMASETE SAN ELINES KE NA TOUS XEPASTEPSETE AFTOUS POU SAS ROUFANE TO EMA EPI EONES MIN PERIMENETE APO EMAS TOUS APODIMOUS NA SAS SINDRAMOME PRAKTORES TIS CIA KE TOU FUCKEN YERMANOEBRAIKOU LOBY DIN STIRIZOME.
    STEVE GEORGIOU SYDNEY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σελίδες

Από το Blogger.