Οικονόμου: Συστήνεται στους Θεσπρωτούς ως Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής ενώ έχει παραιτηθεί από τις 5 Ιανουαρίου

Οικονόμου: Συστήνεται στους Θεσπρωτούς ως Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής ενώ έχει παραιτηθεί από τις 5 Ιανουαρίου

Ως προσπάθεια παραπλάνησης για την υφαρπαγή της ψήφου των Θεσπρωτών ερμηνεύεται η κίνηση του υποψήφιου Βουλευτή Θεσπρωτίας με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Οικονόμου, να συστήνεται στους Θεσπρωτούς ως Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής, ενώ ο ίδιος έχει παραιτηθεί από τις 5 Ιανουαρίου 2015.


Δείτε την επιστολή παραίτησης του κ. Οικονόμου
 
Προς 
Τα Μέλη Του Διοικητικού Συμβουλίου 
Της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος. Αγαπητοί Συνάδελφοι, Εύχομαι σε όλους σας Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά . 
Είναι σίγουρο πώς και εσείς γνωρίζετε ότι στη ζωή όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος , σημασία έχει να μπορείς να γράψεις μόνος σου το τέλος αυτό και να μην αφήνεις το περιθώριο σε άλλους να σου το γράψουν αυτοί. 
Έτσι λοιπόν σήμερα αποφάσισα να υποβάλλω την παραίτησή μου από Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της οργάνωσής μας καθώς και από μέλος αυτής. 
Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους για την στήριξή σας και την συμπαράστασή σας και να είστε σίγουροι ότι πάντα θα κρατώ σε ένα μέρος της καρδιάς μου τις ωραίες και ανεπανάληπτες στιγμές που όλοι μαζί βιώσαμε. 
Καματερό 5 Δεκέμβρη 2014
Γιώργος Δ. Οικονόμου
Οικονόμου: Συστήνεται στους Θεσπρωτούς ως Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής ενώ έχει παραιτηθεί από τις 5 Ιανουαρίου Οικονόμου: Συστήνεται στους Θεσπρωτούς ως Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής ενώ έχει παραιτηθεί από τις 5 Ιανουαρίου Reviewed by thespro.gr on Πέμπτη, Ιανουαρίου 15, 2015 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σελίδες

Από το Blogger.